eläinlääkäri, renate, kirkkonummi

Eläinlääkäri Renate Jäätes

Olen valmistunut ja laillistunut eläinlääkäriksi Tarton maatalousyliopistosta (Eesti Maaülikool) vuonna 2013.

Aiemmat työpaikat:

Espoon Kaupungineläinlääkäri, Sovet, Univet Espoon Eläinsairaala (nyk. Evidensia Espoon Eläinsairaala), Espoon Eläinlääkäritalo, entiset Tuhatjalka- klinikat ympäri Suomen.

Perinteisen päiväpraktiikan lisäksi olen kartuttanut työkokemusta myös päivystäessä. Ammatillisesti suurin intohimoni on iho ja sen sairaudet sekä allergologia sekä eläinten käyttäytyminen ja koulutus. Kehitän osaamistani jatkuvasti osallistumalla jatkokoulutuksiin.

Vuonna 2022 olen valmistunut eläinkouluttajan ammattitutkinnon (AT) ja tarjoan sen myötä myös käytös- ja koulutuspalveluja yksityisvastaanottona.

Asumme mieheni ja pienten lasteni kanssa Karjaalla maatilalla. Meillä on ruskea labradorinnoutaja, kolme maatiaiskissaa ja kanoja sekä kukko.

Aktiiviselle ja asiakkaita kuuntelevalle kotieläinlääkintäpalvelulle tuntui olevan pääkaupunkiseudulla tarvetta, joten oman yrityksen ja vastaanoton perustaminen tuli ajankohtaiseksi vuonna 2017.

Tavoitteeni on tarjota empaattista, turvallista ja potilasystävällistä eläinlääkintää, luoda pitkäaikainen luottamussuhde asiakkaisiini sekä tuntea ja hoitaa heidän rakkaita lemmikkejään läpi näiden elämän. Minulle on kunnia-asia tarjota kiireetöntä palvelua ja tuoda perinteinen, käytännönläheinen ja potilaslähtöinen eläinlääkintä lähelle asiakasta.

Teenindan Teid ka Eesti keeles.
Service also in English.

Jäsenyydet: