Teen kotikäyntien ohessa ajanvarauksella töitä myös vastaanotollani Olarissa, Trimmauspalvelu Grroomissa, osoite Komeetankatu 1.  Helppo löytää perille kävellen, julkisilla tai autolla. Vastaanotto sijaitsee Olarin Prisman vieressä, punatiilisessä Shellin rakennuksessa. Sisäänkäynti parkkihallin kautta. Autoilijoille löytyy ilmainen pysäköintimahdollisuus parkkihallin toiselta tasolta (3. krs.).

Työskentelen ilman avustajaa ja käytössäni ovat välineet perustoimenpiteiden suorittamiseksi, pieni laboratorio ja ultraäänilaite. Kiireellistä hoitoa, erityisosaamista ja laajempia tutkimuksia vaativat potilaat ohjaan ensiavun annettuani eteenpäin eläinsairaaloihin. Tiloissani onnistuvat myös perinteiset pehmytkirurgiset toimenpiteet, kuten koirien ja kissojen kastraatiot, kissan sterilaatiot, kasvainkirurgia, hammaskiven poisto jne.

Olen vastaanotolla tarpeen mukaan maanantaista keskiviikkoon sekä lauantai-aamupäivisin. Vastaanottopäivinä teen kotikäyntejä vastaanottoaikojen ohessa. Yritän palvella vastaanotolla tarvittaessa myös muina aikoina.

Vastaanottoaikoja on tarjolla vain ajanvarauksella. Varmistuthan siis etukäteen puhelimitse, etten ole kotikäynnillä. Mikäli en ole juuri paikalla, tavoitat minut kiireellisissä asioissa puhelimitse, muutoin teksti- tai sähköpostiviestillä.